Jeg afholder målrettet undervisning for professionelle behandlere, fysioterapeuter, instruktører, trænere, motionister, sportsfolk, og andre med interesse for krop, sind og sundhed. Gennem årene har jeg afholdt kurser mv i mange forskellige emner. Nu underviser jeg udelukkende i ÅNDEDRÆTTET, samt Pilates og Reformer Pilates træning.

Læs med nedenfor…

Åndedrætsterapeut uddannelse

I januar 2020 startede første hold åndedrætsterapeuter på min 115-timers uddannelse til åndedrætsterapeut. Den er summen af mine mange års arbejde med mennesker, kroppe og sind.

Du lærer og grundarbejdet i min tilgang til åndedrættet. En tilgang der er meget konkret og håndgribelig. Anatomi, fysiologi og funktion bestemmer, hvordan åndedrættet tilgås både fysisk, mentalt samt ift teknikker og ikke mindst pædagogik. Og så lærer du en masse mere…

KLIK HER OG LÆS MERE OM ÅNDEDRÆTSTERAPEUTUDDANNELSEN

Pilates Uddannelser

Jeg samarbejder med Balanced Body omkring Pilates Matwork og Reformer uddannelser, hvor du kan blive internationalt certificeret – men, med mine metoder omkring Pilates, det naturlige åndedræt og bevægelse med fokus på nervesystemet og god bevægelighed i højsædet.

Pilates Matwork uddannelse

Meget mere end bare et weekend kursus

Pilates udannelser bliver ofte skældt ud for at være useriøse og weekendkurser. Vi vil gerne understrege, at vores uddannelser er meget mere end et weekend kursus. Totalt timeantal for at blive certificeret er henholdsvis 130 (Matwork) og 200 (Reformer) timer.

KLIK HER OG LÆS MERE OM PILATES MATWORK UDDANNELSEN

Pilates Reformer uddannelse

Et unikt redskab

Reformeren giver mulighed for at træne hele kroppen fra top til tå – også arme og ben. Øvelserne spænder meget bredt og kan anvendes på ethvert niveau – lige fra genoptræning til mere kraftfuld og sportsspecifik træning. Reformeren anvendes verden over af både fysioterapeuter og topidrætsfolk. Reformeren kan noget, som intet andet redskab kan.

KIK HER OG LÆS MERE OM PILATES REFORMER UDDANNELSEN

Kurser

Gennem Den Intelligente Krop afholder jeg selv dagskursus om åndedrættet. Herigennem afholdes også en række andre meget interessante kurser med andre undervisere, der virkelig gør en forskel med deres budskab – og som er fuldkommen unikke indenfor deres felt.

Ude af huset – jeg kommer også til Jer!

Kontakt mig for en snak omkring et kursus hos Jer!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *