NY BOG – Når kroppen siger fra – tag kontakten igen

Denne bog handler om at få det bedre, når kroppen har det svært. Når noget ikke er, som det skal være, og vi ikke lytter efter, hvad kroppen fortæller os. Vi skal blive ven med vores krop. Den vil os det godt, og den er med os hele livet. Kroppen reagerer på det, der sker […]

5 uger med Åndedrættet

5 uger med Åndedrættet er et 5 ugers online forløb med Lotte Paarup og dit åndedræt. Her får du mulighed for at opdage ikke bare dit åndedræt, men også dig og din krop. På 5 uger dykker du for alvor ned i din vejrtrækning. Formålet er at lære dit åndedræt bedre at kende, og i høj grad […]

Åndedrætsterapeutuddannelse NYT i 2020

Fra januar 2020 afholder jeg en 100-timers uddannelse til åndedrætsterapeut. Den er summen af mine mange års arbejde med mennesker, kroppe og sind. Du lærer og grundarbejdet i min tilgang til åndedrættet. En tilgang der er meget konkret og håndgribelig. Anatomi, fysiologi og funktion bestemmer, hvordan åndedrættet tilgås både fysisk, mentalt samt ift teknikker og […]

NYT åndedrættet.nu

Som du måske har opdaget er jeg ikke så aktiv med indlæg, på det site du er på lige nu. Derumod er jeg meget aktiv på mine to andre hovedsites, og specielt åndedrættet.nu, er det kommet gang i efter mine år væk ifm graviditet, baby og barsel. Åndedrættet.nu har fået en “brush-up”, og der ligger […]

Elastikken med på job

Så blev den sidste dvd udgivet, i en række af træningsprorammer lavet i samarbejde med DK4 🙂 Læs lidt mere her: ET HELT UNIKT PROGRAM Denne dvd er på mange måder helt unik. Du får øvelser, du ikke før har set. Øvelserne kan bruges i dit træningsprogram, men de kan også bruges på din arbejdsplads, […]

Kom ned på gulvet!

Jeg skriver en masse på mine forskellige sites… Kun ganske få ting lægger jeg op her. Dette indlæg er et af dem, jeg gerne vil dele med dig, der kigger ind her 🙂 Kort uddrag: KOM NED PÅ GULVET! Det lyder måske som et absurd budskab, men det er i virkeligheden en af de vigtigste […]

7 gratis videoer til Lungeforeningen

Ssom et led i mit tætte samarbejde med Lungeforeningen har jeg lavet 7 forskellige videoklip / forskellige øvelser målrettet dig med lungeproblemer. Alle videoklip er visuelt og mundtligt grundigt og pædagogisk instrueret. Udover at få en række meget effektive øvelser, får du også lidt baggrundsviden, så du bedre forstår, hvorfor øvelserne skal laves. Klik her og […]

Min dvd udgivelse nr. 30: Stærke og smidige fødder med elastik

Jeg begyndte i 2004, hvor vi optog de første VHS, ja VHS 🙂 Nu er det blevet til nr 30 – det er da lidt sjovt, og jeg brænder stadig for at formidle, det jeg kan og står inde for! Stærke og smidige fødder med elastik, er den nyeste dvd – læs lidt om den […]

2 nye Pilates dvd udgivet: Intelligent Pilates

Nu er de 2 nye Pilates dvd udgivet! 2 nye programmer indenfor serien “Intelligente træning med Lotte Paarup” lavet i samarbejde med DK4. Og der kommer mere senere på året… Med mine nyeste Pilates dvd vil jeg gerne sætte fokus på mine personlige favoritter indenfor det originale Pilates system. Jeg vil gerne være ærlig og sige, […]

When the moment sings… SÅ sigende og smuk!

Denne lille film: When The Moment Sings – The Muse Within (1996) – er virkelig en af mine favoritter 🙂 Den er SÅ sigende for, hvordan vi bruger (eller har glemt) at bruge vores kroppe her i Skandinavien… Tag dig tid til at se den, og nyd den – god fornøjelse!

Få automatisk stærkere mave, ryg og bækkenbund

På dette videoklip giver jeg dig mine bedste tip overhovedet! Hvordan du kan optimere dit åndedræt og automatisk få en stærkere mave, ryg og bækkenbunden – samt en lang række andre ting… Se din krop som 2 skåle… Se med og lær meget mere! Læs også mere om de 2 skåle i denne lille artikel (klippet var […]

Videoklip om dit åndedræt… OG om smerte…

Jeg har lavet en række videoklip til sund-forskning ON AIR, hvor du kan lære om åndedrættet OG om åndedrættet og smerte. Du kan finde videoklippene ved at gå videre nedenfor… Se 3 videoklip om åndedrættet her Se 4 videoklip om åndedrættet og smerte her 

Ny dvd udgivet : Stræk og massage med foam roller

Her sidst på 2014 har jeg fået udgivet nye dvd, som er lavet i samarbejde med DK4. Og der kommer mere i 2015… Denne er med den geniale foam roller, som jeg har arbejdet med i mange år, Stræk og massage med foam roller.    

Ny dvd udgivet : Den elastiske bækkenbund – innovativ bækkenbundstræning

Her sidst på 2014 har jeg fået udgivet nye dvd, som er lavet i samarbejde med DK4. Og der kommer mere i 2015… Den ene dvd er længe ventet og handler om bækkenbunden, Den elastiske bækkenbund – innovativ bækkenbundstræning.  

Lær at trække vejret på Club La Santa Sport 2015

For første gang er det nu muligt at tage med mig en hel uge til syden og arbejde med dit åndedræt. Dette er en unik mulighed, som finder sted den 27. februar – 5. marts 2015. Tag med os – min kollega Lisbeth Bundgaard skal også med! Om ugen På denne event kan du lære at […]

Videoklip om min måde at arbejde på (fra DK4)

I november 2013 lavede DK4 et portræt program om mit firma Den Intelligente Krop. I disse videoklip kan du høre og se lidt om, hvordan jeg arbejder i det daglige, og på mine kurser samt uddannelser. Det er bl.a. min fantastiske kollega Lisbeth Bundgaard, du møder på klippene.

Masser af nyt på vej…

Der er masser af nyt på vej i 2014! Jeg har optaget en lang række dvd, som bliver udgivet i løbet af 2014… Jeg vender retur med mere info! Husk, at jeg er mest aktiv med mine skriverier på mine andre websites – se og klik videre nedenfor: åndedrættet.nu førogefter.dk denintelligentekrop.dk reformerpilates.dk